facebook

У Франції помер молодий заробітчанин з Прикарпаття

У Парижі помер 38-річний Михайло Петрів з Болехова.

Чоловік протягом майже десяти років жив і працював за кордоном. З 15 жовтня, перестав виходити на зв’язок, а згодом з’ясувалося, що він помер. З висновку лікарів, причиною смерті стала зупинка серця.

Історі. прикарпатця розповів його друг Ігор Федорович, який займається збором коштів для транспортування тіла Михайла Петріва додому. Необхідна сума – чотири тисячі євро:

“В силу того, що ця біда сталась за кордоном, родині самостійно важко буде впоратись з цим горем і клопотами одночасно. З погодження його сестри Алли, я взявся організувати збір коштів. Батьки банківських карток не мають, тому збираю на свою, а виписку по картковому рахунку передам їм разом з коштами. Хто сумнівається в моїй порядності може особисто занести родичам”, – розповів Ігор Федорович.

Друг родини повідомляє, що племінник померлого вже вилетів до Парижу і займається непростою і витратною процедурою для транспортування тіла на Україну. Наразі він чекає ще одного документа від посольства, тому виїзд може затриматись і поки що не відомо на скільки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Точну дату привезення і похоровання Михайла Петріва, повідомлять всім одразу після того, як це стане відомо.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк: 4149 4393 0017 0127

Федорович Ігор Любомирович

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...