facebook

“Якби не я,він…”:Серьога вперше прокоментував конфлікт з Монатіком.Українці оторопіли від таких слів!

Репер висловився про конфлікт 10-річної давності.

Зараз Monatik–один з найуспішніших українських виконавців.Але ще кілька років тому він оббивав пороги кастингів всіх талант-шоу в надії,що його помітять.

Багато хто пам’ятає,як Діма проходив кастинг вокального проекту“Х-фактор”,де далеко не всі оцінили його талант.Тоді в журі був і репер Серьога,який також розкритикував виступ молодого виконавця.

Багато хто до цих пір вважали,що між Дімою та Сергієм тоді зав’язався конфлікт.Втім,репер спростував всі ці розмови.

“Це ж фраза вирвана з контексту.Там просто взяли і відрізали концовочка.А концовочка була:”Проходиш далі“.Я був тим,чий голос вирішував,пройде він чи ні.Так, я сказав йому”так“.Якби не я,він би туди не потрапив“,–прокоментував Серьога в інтерв’ю для”Життя відомих людей“.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Втім,незважаючи на це,в мережі багато критикують Серьогу,який,на їхню думку,не зміг розглянути талант.

“Ну люди,мені здається,хочуть бачити те,що вони бачать,і хочуть чути те,що вони хочуть чути.Їм цікава архетипічних конфлікту.Типу, я тоді успішний і він нікому не відомий артист.Він трепетно ​​так стоїть,вірить в свою мрію і я його зрізаю під корінь.Кажу йому“ні”,а потім не проходить і 10 років,як Монатік засяяв, суперзірка.Ну а“Бумер”вже призабули “,–зазначив артист.

Втім,ніяких образ між артистами немає.Більш того,вони підтримують спілкування і навіть дружать сім’ями!

“Роздмухувати конфлікт,якого взагалі ніколи не було.Мої діти у Монатика на студії співали пісню”лихі сірі будні,“  яку,  Монатік написав.А він їм грає на фортепіано”,–розповів Серьога.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...