facebook

На Закарпатті спіймали двох фальшивомонетників.

У Закарпатській області спіймали двох осіб, які збували підроблені гривні та долари.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Згідно з повідомленням, мукачівець підробляв 200 та 500 гривневі банкноти, які в подальшому поширював на території області. Інший затриманий – мешканець Рахова, збував підроблені банкноти номіналом 100 доларів США. Підроблені купюри зловмисники збували за ціною, що становила 50% від їх номіналу.

Під час проведення оперативних закупок, правоохоронцями задокументовано факти збуту затриманими 46 стодоларових банкнот з ознаками підробки.

Як зазначається, під час обшуків у м. Мукачеві та Рахові було вилучено значні суми грошових банкнот у національній та іноземній валютах, як з ознаками підроблення, так і отриману “виручку” за збут фальшивок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Обох зловмисників затримано, встановлюється причетність інших осіб до злочину. Тривають невідкладні слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення фальшивомонетникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, керівники одного з районних відділів поліції Закарпатської області вимагали від приватного підприємця щомісячні “відкати”, погрожуючи кримінальним переслідуванням у разі відмови.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...