facebook

“Вижити не вдалося нікому”: літак з людьми вибухнув під час польоту. Президент зробив важливу заяву

Політ на літаку для військовослужбовців обернувся справжньою трагедією.

Зазначається, що авіакатастрофа сталася сьогодні, 17 Жовтня.

Зокрема, бойовий винищувач Су-30 MK2, який належить Збройним силам Венесуели, вибухнув і розбився при зльоті з авіабази, яка розташована в штаті Гуарико.

За інформацією місцевих ЗМІ, на борту військового літака знаходилися бригадний генерал Рауль Маркес Морільо і капітан Несмар Салазар, але в результаті аварії їм не вдалося вижити.

Точні причини аварії військового винищувача не називаються, але інформацію про трагедію вже підтвердив президент Венесуели Ніколас Мадуро. Так, глава держави розпорядився провести ретельне розслідування авіакатастрофи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як відомо, бригадний генерал Маркес був командиром військово-повітряної бази капітана Мануеля Ріоса, протягом багатьох років він командував мисливської групою №11 “Дияволи”.

Раніше було відомо, що пасажирський літак був змушений здійснити екстрену посадку через НП на борту. Відомо, що фатальна подія трапилася на борту літака S7, який виконував рейс Красноярськ-Москва.

Зокрема, авіалайнер був змушений здійснити екстрену посадку в аеропорту Омська через те, що одному пасажиру на борту раптово стало погано.

Чоловік помер ще до приземлення в аеропорту Омська. На борту повітряного судна знаходився медик, який намагався реанімувати чоловіка, але спроби виявилися безуспішними. На місці працюють слідчі. Літак з пасажирами вилетів до Москви.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...