facebook

На Закарпатті троє дітей потрапили до лікарні через вибух (ФОТО)

У Хусті троє дітей опинилися у лікарні через вибух. Дітей із осколковими пораненнями доставлено до райлікарні. Мати одного із потерпілих хлопців пригадує: дітлахи гралися неподалік дому. Раптово до неї прибігла чотирнадцятирічна дівчинка, яка повідомила про вибух. Троє дітей віком від 7 до 11 років гралися з невстановленим пристроєм, який вибухнув у руках одного з них.

Серед потерпілих: хлопчики 11-ти та 10-ти років, та семирічна дівчинка. Позаяк вона нижча ростом, то отримала рани з локалізацією на голові. Двох потерпілих госпіталізовано в травматологічне відділення, наразі вони у задовільному стані. Внаслідок вибуху ті зазнали множинні осколкові поранення. Ще одного хлопчика, у руках якого і вибухнув пристрій, доставили у реанімаційне відділення. У нього поранення середнього ступеня важкості: множинні рани руки та ділянки живота.

На рентгені хлопчика видно металічні осколки. Також виконали операцію первинної хірургічної обробки ран. Спробу видалити ці дрібні тіла не виконували, позаяк їх дуже багато, і вони розміщені на різній глибині м’яких тканин. Наразі хлопчик під наглядом з метою діагностики можливих пошкоджень органів черевної порожнини – зазначив завідувач травматологічного відділення Хустської райлікарні Андрій Палінкаш.

Також близько півночі до лікарні звернулась мати ще однієї дитини, яка отримала поранення. У неї лікарі виявили незначні точкові поранення без наявності осколків. За попередньою інформацією, один із хлопців знайшов на дорозі невідомий пристрій. Разом із друзями вони під’єднали до нього батарейки. За словами одинадцятирічного Михайла, від залізного пристрою відходили два дроти синього та жовтого кольорів. Коли ж він вибухнув, то хлопчик побачив кров на ногах. Згодом приїхала швидка та забрала дітей до лікарні. Наразі життю дітей нічого не загрожує. Над справою працюють правоохоронці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...