facebook

Чоловік на Донеччині забив свою 55-річну матір, вимагаючи у неї грошей

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 12 травня. УНН.

Мешканець Костянтинівки, вимагаючи гроші у своєї 55-ти річної матері забив її до смерті. Після скоєння жорстокого злочину, син намагався інсценувати її самогубство. На даний час зловмисник притягується до кримінальної відповідальності за декількома статтями Кримінального кодексу України. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службу ГУ НП у Донецькій області.

89c856964dea6fc46603d695d3ad4ba54bcd9347

За інформацією прес-служби, повідомлення про подію надійшло до чергової частини Костянтинівського відділення поліції 12 травня близько 6.00 ранку. Випадковий перехожий знайшов на вулиці труп жінки.

Працюючи на місці події, працівники слідчо–оперативної групи встановили свідків, та за годину з’ясували обставини скоєння злочину.

“Правоохоронцям стало відомо що пізно ввечері 11 травня, син разом зі своєю матір’ю, тіло якої було знайдено, розпивали вдома спиртні напої. Чоловіку знадобилися гроші і він почав вимагати пенсію, яку жінка нещодавно отримала. При цьому свої вимоги супроводжував жорстоким побиттям. Отримані травми виявились не сумісні із життям. І злочинець зрозумівши, що вона мертва, не розгубився, та вирішив зімітувати самогубство”, – повдіомили у поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними правоохоронців, “спершу чоловік почав різати вже мертвій жінці руки. Та потім, підставив стілець до вікна на балконі, а труп вбитої матері виніс на вулицю і поклав на землю під будинком. Таким чином, нібито вона, після невдалої спроби порізати вени, сама викинулася з балкону”.

Відносно чоловіка судом було обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі, тривають слідчі дії, призначено ряд судових експертиз.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за п.6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, з корисливих мотивів) та ч.4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

Джерело – http://www.unn.com.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...