facebook

Українського актора побили в Польщі(фото)

На захист свого колеги виступив колектив познанського театру.Керівництво ресторану,у якому побили актора,проведе “внутрішнє розслідувпння”.


Українського актора побили в познанському ресторані, де він працював, пише Європейська правда з посиланням на Onet.pl.
Юрій Чеботарьов – український актор, випускник театрального відділення Харківського університету мистецтв. Протягом останніх трьох років він жив у Познані, виступаючи в Театрі Польському.

Робота в театрі не дала йому можливості легально перебувати в Польщі, тому він знайшов постійну роботу в піцерії Тіволі.
Коли робота в ресторані почала заважати грі на сцені, Чеботарьов вирішив звільнитися. Однак завідувач ресторану відмовився виплачувати йому зароблене, а коли українець викликав поліцію – вдарив його головою, зламавши ніс.
Після прибуття поліції менеджер виплатив платню, проте заперечував факт побиття. На прохання потерпілого поліція викликала швидку допомогу і проінструктувала його про можливість скласти заяву.
На захист свого колеги виступив колектив театру. “Ми вимагаємо дотримання прав українців, які працюють у Познані та Польщі – і на сцені, і в повсякденному житті. Сподіваємося, що нападом займуться, а винний понесе наслідки. Юрій – ви можете розраховувати на нашу підтримку!” – йдеться в заяві театру.
Керівництво ресторану заявило, що “проводить внутрішнє розслідування”. “Водночас ми хотіли б наголосити, що серед наших співробітників майже половина – українці, деякі з яких виконують управлінські функції, тому говорити про дискримінацію за національністю вкрай несправедливо”, – заявили вони.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...