facebook

День захисника. Влада допускає провокації

Учасників акцій,які пройдуть у День захисника України 14 жовтня,закликали не дозволяти маніпулювати собою і використовувати “в темну”.

“Завтра – день пам’яті і поваги, він не може і не повинен стати днем ​​розколу і слабкості…Цей день повинен пройти мирно і гідно. Не дозволяйте нікому маніпулювати вами, використовувати вас “у темну”, нести деструкцію. Занадто багато загинуло воїнів і захисників України, щоб зараз ми дозволили ворогові використовувати чвари всередині країни в його – імперських – цілях”, – йдеться у спільній заяві голів МВС, СБУ та РНБО.
Також в МВС і СБУ зазначили, що правоохоронці готові забезпечити право на мирні зібрання і публічну демонстрацію громадянської позиції і розраховують на пильність учасників масових акцій.
“Правоохоронні органи діятимуть строго й уважно. Спільний ворог нікуди не подівся – ви, як і ми, повинні розуміти, що можливі будь-які провокації”, – заявили у відомствах.
Нагадаємо, що 14 жовтня, на День Покрови та День захисника України, в Києві проведуть марш Ні капітуляції з вимогою до президента України Володимира Зеленського не застосовувати “формулу Штайнмаєра” для вирішення конфлікту на Донбасі.
Очікується, що марш розпочнеться о 16:00 в парку Тараса Шевченка. Колона пройде до площі Незалежності, де відбудеться віче, після чого учасники акції перемістяться в урядовий квартал і влаштують перформанс. Організатори – ветеранські організації – закликали провести марш без політичних прапорів та гасел.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...