facebook

На Півдні Італії жінка ховала тіло своєї дитини у валізі

У Валло-делла-Луканія, провінція Салерно, при перевірці квартири громадянки Молдови карабінери виявили тіло немовляти, захованого в валізі.

У місті Валло-делла-Луканія на півдні Італії в квартирі громадянки Молдови виявили валізу з тілом немовляти. Житло 30-річної іноземки перевірили після того, як вона потрапила в лікарню з сильною кровотечею.

Чи йде мова про вбивство малюка або народженні дитини мертвою, з’ясовують судмедексперти.

Жінку, яка працювала в Італії доглядальницею, в медустанову доставила швидка. Лікарі відразу зрозуміли, що у пацієнтки відкрилася післяпологова кровотеча, і запідозрили недобре. Про породіллю без немовляти повідомили карабінерів, які вирішили перевірити квартиру пацієнтки. І не дарма.

Вони знайшли в її спальні валізу з тілом дитини. Про це пише Лайф.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Зараз перш за все необхідно з’ясувати, чи народилася дитина мертвою чи мова йде про загибель живого малюка. Ми вже дали відповідні повноваження медичному експерту, який сьогодні проведе розтин, – розповів РІА “Новости” місцевий прокурор Антоніо Річчі.

Він заявив, що жахлива історія повинна стати уроком для всіх майбутніх матерів, і підкреслив готовність італійської влади надати допомогу всім вагітним, які опинилися у важкій життєвій ситуації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...