facebook

З 1 січня! В Україні буде нова ціна на газ. Сюрприз під ялинку

Директор ТОВ “Газопостачальна компанія” НАК “Нафтогаз України” Максим Рабинович зробив офіційну заяву про зміну тарифів на газ для населення, починаючи з 1 січня 2020 року.

Дане оголошення прозвучало під час Українського газового форуму. За його словами, на даний момент “Нафтогаз” не визначає ціну блакитного палива для населення, а лише вибирає найменший з чотирьох показників.

“З січня ціна буде ринковою. Вона визначається як середнє арифметичне за ціною для промисловості. А там у нас абсолютно ринкові ціни”, – констатував Рабинович.

За його поясненням, дані зміни прописані в законі, який з 1 січня скасовує спеціальні зобов’язання “Нафтогазу”.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський заявив, що одним із завдань влади є зменшення частки доходів, які українські сім’ї витрачають на оплату тарифів на комунальні послуги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, вже з 1 жовтня 2019 року в Україні всім власникам права на субсидії повинні були перерахувати знижку з урахуванням витрат на опалення.

Більш того, згідно з новими нормами і правилами відтепер допомогу від держави зможуть отримати далеко не всі бажаючі.

Також повідомлялося, що українцям не варто чекати зниження комунальних тарифів, так як новий уряд Зеленського наполягає на забезпеченні ринкових цін на енергоресурси і обіцяє допомагати субсидіями тільки самим нужденним.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...