facebook

“Повна антисанітарія і бруд навколо”: У Чернігові жінка народила 6 дітей від рідних братів. Сьогодні знову вагітна

У м. Чернігові у 29-річної багатодітної матері забрали 6 дітей.

Зазначається, що жінка мешкає у квартирі разом із своїми двома братами та 6 дітьми. У приміщенні вимкнені усі комунікації, а тому люди буквально вирили у квартирі вигрібну яму.

Місцеві жителі розповідають, що жінка постійно нетвереза, у неї ніколи не було кавалерів, проте та постійно вагітніла. Відтак, діти ймовірно народились від її братів. Одне із немовлят померло.

Начальник служби дітей Деснянського району. Катерина Науменко повідомила, що 29-річна мати народила 6 дітей. Найперша дитина народилася, коли породіллі ледь виповнилося 16 років.

«Умови, в яких перебували діти, просто жахливі, – розповідає Катерина Петрівна. – Ми попереджали її кілька разів, щоб вона привела до ладу своє житло, але жінка не реагує. Тому минулого року служба прийняла рішення відібрати дітей без позбавлення батьківських прав. Ми ще сподівалися, що жінка зрозуміє і створить нормальні умови для дітей. Адже у її квартирі поставлені пластикові вікна. Є пральна машина, газова плита. Однак, усе в жахливому стані».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі діти ( найменшій 5 років, а найстаршій 13) тимчасово перебувають в центрі соціально-психологічної реабілітації для дітей в Чернігові.

«Діти, звичайно, дуже люблять матір, – розповідає Катерина Науменко. – Вона часто ходить до них у центр. Постійно обіцяє, що забере дітей додому. Втім ніяких дій, окрім слів, для цього не робить. Сьогодні вона знову вагітна».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...