facebook

“Вилетів з авто і…”: Відомий боксер-чемпіон потрапив у серйозну ДТП. У важкому стані

Чемпіон світу за версіями WBC та IBF в напівсередній вазі Еррол Спенс потрапив в автомобільну аварію в Далласі.

Спенс не впорався з керуванням, коли перебував за кермом Ferrari. Автомобіль на великій швидкості вилетів з траси на одному з поворотів і кілька разів перекинувся. Спенс вилетів з авто, так як не був пристебнутий ременем безпеки. Поліція Далласу повідомила, що потерпілий отримав серйозні травми і був доставлений в лікарню у важкому стані. За прогнозами медиків, Спенс буде жити. Зазначимо, що в рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією The Ring 29-річний Спенс займає шосте місце.

Нагадаємо, що нещодавно український боксер Денис Берінчик (11-0, 7 КО) потрапив у серйозну ДТП, коли повертався в Київ зі свого тренувального табору в Буковелі. “Мерседес” Берінчика вилетів у кювет і перекинувся. Спортсмен при цьому не постраждав. Після ДТП в Instagram-stories Берінчик записав звернення до вболівальників, заявивши, що з ним все в порядку.

“Друзі, зі мною все добре, все нормально. Подушки стріляють, безпека понад усе. Приїхали поліцейські, склали протокол”, – сказав боксер на відео.

Тренер Берінчика Станіслав Григорук повідомив, що в машині було три людини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...