facebook

Стало відомо, чому Україну покидає молодь:найгірша в Європі…

Назвали найважливішу причину,чому Україну покидає молодь.

Як відомо, практично кожного тижня Україну покидає чимало молодих хлопців, які, звісно, що їдуть в пошуках кращого життя та роботи. А й воно не дивно чому, адже цими днями в Європейському парламенті опублікували карту, яка наочно показує, як важко знайти гідну працю в різних країнах.

Відзначимо, що Україна має найгіршу ситуацію в Східній Європі щодо пошуків роботи. Так, блакитним кольором показані благополучні країни, до прикладу, сусідня Білорусь. Вже починаючи з жовтого до червоного відзначені неблагополучні країни. Щоправда, в країні не така погана ситуація, як в Боснії та Герцеговині.

Нагадаємо, що соціологічна група Рейтинг провела дослідження, яке показало, що у 17% опитаних українців, родичі перебували на заробітках за кордоном в останні півроку. 11% повідомило, що в їх сім’ях є ті, хто працюють за кордоном постійно. У той же час у 70% респондентів близькі не працювали за кордоном за цей період, 2% – не змогли відповісти на це питання. І якщо 65% опитаних українців зазначили, що не хочуть міняти країну проживання, то 27% заявили, що досі виношують плани щодо еміграції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...