facebook

На Херсонщині батько напоїв вином дочок 3 і 5 років – діти у реанімації

На Херсонщині батько напоїв доньок трьох та п’яти років. Діти потрапили до реанімації.

На Херсонщині 3-річна Людмила разом зі своєю 5-річною сестрою Маринкою опинилася за крок від смерті.

Обох дівчаток у стані сильного алкогольного сп’яніння доставили до  лікарні. Молодша вже була непритомна, а старша ледь трималася на ногах.

– Перша дівчинка була неконтактна, її занесли до відділення реанімації на руках. Дівчатка поступили у важкому стані, проведено промивання шлунка, клізми, інфузійна терапія, сорбенти. На ранок стан дівчаток стабільний, переведені у дитяче відділення, – розповідає  в.о. завідувача реанімаційного відділення Чаплинської районної лікарні Сергій Мінаєв.

Виявляється, поки мати сестричок була на заробітках, батько, 49-річний Микола, залив очі до нестями. А що було далі, можна лише здогадуватись.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У будинку, з якого забрали дітей, знайшли цілий арсенал пляшок з-під спиртного. Вочевидь, дітлахи наковталися алкоголю, поки їхній татусь просто “відключився”. Чоловіка знайшли настільки п’яним, що він навіть не розумів, що відбувається, коли на нього правоохоронці складали адмінпротокол.

Сусіди кажуть, мати Ольга поїхала на поля ще на початку тижня. Відтоді батько пив, а діти гуляли самі по собі.

Коли дівчатка остаточно прийшли до тями, то ще більше ошелешили лікарів. Зі слів старшої Маринки, вона випила стакан вина, а її молодша сестричка – цілих два! І саме татусь налив дітям “солоденького”! У поліції чоловік все заперечував, мовляв, доньки напилися самі, поки він спав.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...