facebook

СЕСТРА СЕНЦОВА: СУСПІЛЬСТВО ЗБАЙДУЖІЛО І ДО ОЛЕГА, І ДО ІНШИХ ПОЛІТВ’ЯЗНІВ

У суботу, 10 вересня, о 13:10 у програмі “Кіно з Яніною Соколовою” на “5 каналі” дивіться ексклюзивне інтерв’ю сестри Олега Сенцова, мешканки Москви Наталею Каплан

“Дійсно, суспільство збайдужіло і до Олега, і до інших політв’язнів”, – каже Каплан в інтерв’ю Яніні Соколовій.

82092

“Може, тому що їх кількість постійно росте. Це неможливо постійно переживати. Хтось просто розчарувався у політв’язнях, які були звільнені, зокрема Савченко”, – пояснює жінка.

Вона також розповідає про настрої росіян і їх ставлення до Путіна. “Вони навіть не “пропутінці”, як це не парадоксально. Але це повна апатія. Все, що вони можуть, це пристосовуватись до умов, які щодалі гіршають. Це люди, які не можуть і слова сказати, не те, шо за іншого, а й за себе здебільшого. Ось так вони й живуть. При цьому в них такий вінегрет в головах. Вони не люблять Путіна, м’яко кажучи, але при цьому у них всюди вороги – “хохли фашисти”. Але така риторика не відміняє ненависті до Путіна”, – каже Каплан.

Сестра Сенцова також розповість, чи задоволена тим, що українська влада робить задля визволення її брата.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тож не пропустіть у суботу, 10 вересня, о 13:10 у програмі “Кіно з Яніною Соколовою” в ефірі “5 каналу” та на нашому сайті за цим посиланням ексклюзивне інтерв’ю сестри Олега Сенцова – Наталі Каплан.

Як повідомляв 5.ua, 22 серпня 2016 року Олег Сенцов написав лист українцям, в якому підкреслив: “Якщо мені судилося стати цвяхом у кришку гроба тирана – я не зігнуся”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...