facebook

Ніч на яхті: в Італії з’явився Airbnb, що пропонує “люкси” на плаву

Ідея генуезця Вальтера Вассало.

Вальтер Вассалло, генуезец, захоплений морем і дипломований фахівець в області економіки морського транспорту, створив унікальний (на даний момент) стартап в світі, який орендує недорогі човнові каюти онлайн, щоб провести ніч (або день) на яхті в порту, а не в  готелі:  свого роду, готель типу “ліжко і сніданок” на воді. Свій проект Вассало називає морським Airbnb, портал, де можна орендувати каюту, ності назва Letyourboat.

«Наша платформа, – пояснює Вассалло, – має ту ж концепцію, що і Airbnb: він дозволяє зустрітися ринку пропозицій, освіченій судновласниками і чартерними компаніями, і ринку попиту, представленого мандрівниками. Одним словом, це простий і безпечний спосіб провести час на борту, не витративши цілого стану ».

Насправді, продовжує Вассалло, «опцій, пропонованих сайтом, досить багато: перша включає ночівлю на борту на пристані для яхт, з комфортом готелю і унікальним зачаруванням яхти; друга – пропонує мандрівникам переночувати у відкритому морі, третя – вид отиха “все включено”, з обідами, вечерями і заняттями спортом на борту у відкритому морі ».

Ринок морського туризму, каже Вассалло, «як і раніше високо стандартизований і має застарілі концепції. Що стосується попиту, більшість людей ніколи не ступали ногою на човен. Вони вважають, що витрати по оренді занадто високі і що яхти коштує орендувати тільки для морських екскурсій, зі шкіпером, влітку. Ніхто досі не припускав використовувати їх в якості готелів. Що стосується пропозиції, то чартерні компанії працюють в основному з класичними моделями щотижневої оренди в високий сезон і не отримують дохід в іншу частину року. Тому ми створили сервіс, який вдало балансує між попитом і пропозицією, пропонуючи вигідні варіанти для кожної із зацікавлених сторін ».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...