facebook

“Як буде, так буде”: Наталка Карпа розповіла про складну вагітність і “Первістка в 38”

Відома співачка Наталка Карпа відвідала студію програми «Ранок з Україною», яка виходить по буднях на каналі «Україна», і розповіла, чому зважилася завагітніти тільки в 38 і яким чином готова дізнатися стать майбутньої дитини.

Днями в своєму Instagram співачка Наталка Карпа зізналася, що чекає поповнення в родині. А вже з наступного тижня в «Ранку з Україною» зірка запускає авторську рубрику для майбутніх мам «Первісток в 38», адже їй є, про що розповісти.

«Це дуже довгоочікувана і бажана дитина. Мене вже питають, чому саме «Первісток в 38»? Так, є багато жінок, які бояться свого віку, а я навпаки – щаслива, що підходжу до всього усвідомлено, в тому числі, до того, що скоро стану мамою», – поділилася Наталка Карпа в ефірі каналу« Україна».

Артистка зізнається, досить довго чекала позитивних результатів і навіть вже опустила руки, в надії завагітніти.

«Після декількох років спільного життя почали виникати питання: чи плануєте, коли? У нас дуже щільні графіки, тому це виявилося зовсім не просто. Я почала готуватися: правильно харчуватися, чоловікові підсовувати контейнери зі здоровою їжею, ми здали аналізи – перевірили організми, лікар мені запропонувала пропити курс вітамінів, але результати були невтішні. І, як тільки ми все відпустили, розслабилися: як буде, так буде – все вийшло», – зізналася співачка в програмі« Ранок з Україною».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тому вердикт лікаря неабияк полоскотав Наталці і її чоловікові Євгену Терехова нерви.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...