facebook

Під Києвом коп побив і переїхав машиною лісничого

У Київській області поліцейський і два його приятелі вирішили незаконно вивезти ліс,але їм це перешкодив зробити лісничий.


В Іванківському районі Київської області поліцейський разом з двома приятелями побив лісничого і переїхав йому ногу. Про це розповів на своїй сторінці Facebook народний депутат Олег Береговий.
За його словами, до нього звернувся помічник лісничого одного з лісництв державного підприємства Іванківський лісгосп.
17 вересня під час патрулювання лісових насаджень, перевірки на наявність пожеж у лісових масивах, виконуючи свої посадові інструкції, лісничий помітив автомобіль з гужовим причепом, причіп був завантажений лісом-кругляком, довжиною 4.5 м, діаметром 17 – 28 о’ об’ємом 2 – 2.5 м3.
“Ліс був сирим, свіжоспиляним. Звичайно, лісничий зупинив транспорт з метою з’ясування походження деревини. У машині було троє, які спочатку спробували домовитися, не вийшло. Лісничий виявився принциповим. Тоді правопорушники почали тікати, перед чим побили лісничого, і вже коли він лежав, переїхали машиною ногу. Причіп з лісом залишили на місці”, – йдеться в повідомленні.
Потерпілий вже звернувся в лікарню за медичною допомогою, а також до співробітників правоохоронних органів, зазначив депутат. Однак справа набула іншого повороту, коли було встановлено, що один із правопорушників – поліцейський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...