facebook

Лисичанську СБУ запобігла серії терактів, які планували у Росії

У Лисичанську Луганської області представниками СБУ було усунено загрозу проведення терактів, які хотіло провести угрупування, яке знаходиться на стороні проросійських бойовиків, виконуючи «вказівку представника спецслужб Російської Федерації». Про це сьогодні, 7-го вересня, розповідає прес-центр Служби безпеки України, передає replyua.net.

1473238879_sbu

«Двоє осіб, які проживають у Привіллі, збиралися провести в Лисичанську декілька терактів на різних об’єктах. А саме, вони планували знищити меморіал українським захисникам, які поклали свої життя за визволення міста два роки тому, а також зруйнувати будівлю місцевого військкомату», – зазначається у інформаційному листі.

«Також дані особи збиралися провести декілька терористичних акти проти декільком проукраїнських активістів, які проживають у Лисичанську», – повідомили у прес-центрі. «Координатором операцій був колишній військовий самопроголошених республік, представник російських спецслужб, який на даний момент знаходиться на території РФ. За даними Служби безпеки, дана особа раніше була причетна до організації та проведення терактів на Луганщині», – заявляє відомство. СБУ також додає, що терористи якісно планували свої злочини проти людей та споруд.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...