facebook

“Хочу, щоб розбійники сіли за грати”: нардеп від “Слуги народу” вимагає перевірити діяльність Кличка

Народний депутат від “Слуги народу”, який претендує на посаду голови КМДА, Олександр Ткаченко попросив прем’єр-міністра України Олексія Гончарука здійснити перевірку щодо діяльності мера Києва Віталія Кличка, а також владних структур столиці.

Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Мені б дуже хотілося, щоб розбійники, які розкрадали гроші киян, сіли за ґрати. Як народний депутат і як киянин, я звертаюся до прем’єр-міністра Олексія Гончарука з депутатським запитом та з проханням ініціювати загальний аудит діяльності мера Києва В. Кличка, Київської міської державної адміністрації та підпорядкованих структур”, – йдеться у повідомленні.

Олександр Ткаченко, який раніше був гендиректором холдингу “1+1 media”, зазначає, що такий аудит планували ще за часів Уряду Володимира Гройсмана, однак тоді його так і не провели.

Ткаченко стверджує, що перевірку діяльності влади Києва необхідно провести терміново.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також зазначив, що щодо підлеглих Кличка порушено майже 200 кримінальних справ, які “так і не були доведені до фінального кінця”.

“Жодного крадія – за ґратами”, – наголошує Ткаченко.

Також нардеп від “Слуги народу” вважає, що Кабмін Гройсмана не просто так ігнорував “кричущі корупційні скандали” в КМДА. Він підозрює, що у цьому була певна причина.

“Кличко був повністю вбудований у вертикаль Порошенка і Гройсмана. Він був “своїм хлопцем”, це була звичайна кругова порука”, – пояснює Ткаченко.

На думку Ткаченка, Київ потребує “перезавантаження”, тому він разом з колегами пропонує новий Закон “Про столицю” і дострокові вибори міського голови та Київради на його основі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...