facebook

“Залишилось кілька днів”: Подробиці Анастасії Заворотнюк

Лікарі повідомили рідним і друзям Анастасії Заворотнюк невтішний прогноз – їй залишилося жити кілька днів.
У російської актриси і зірки серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасії Заворотнюк запідозрили рак головного мозку. Сама знаменитість відмовилася коментувати хвороба. Напередодні її стан різко погіршився – вона впала в кому. Зіркові колеги Анастасії Заворотнюк публічно висловлює їй слова підтримки.

Друг знаменитості продюсер групи Ласкавий май Андрій Разін розповів, що могло стати причиною хвороби актриси. Також він зізнався журналістам Комсомольської правди, що зараз Анастасія Заворотнюк знаходиться в дуже важкому стані і лікарі прогнозують, що їй залишилося жити кілька днів.

“В Польщі все прискорилося – це ж блискавично розвивається, спасіння практично немає. Вона зараз в комі, без свідомості, нікого туди не допускають, крім чоловіка. Я вчора подзвонив лікарям, які її спостерігають, запитав – чи можна провідати? Кажуть, немає – ми її вчора ввели у штучну кому, на жаль, їй залишилося жити кілька днів. Всі можливі методи лікування вона пройшла, але почалася стадія – набряк мозку. На жаль, лікарі тут безсилі”, – сказав Андрій Разін.

Він додав, що рідні Анастасії Заворотнюк готуються до її смерті.

“Настя давно розуміла, що це все. Це такий же діагноз, як у Хворостовкого, і як у Фріске (у цих артистів виявили рідкісний вид раку мозку – глиобластому). І рідні її готуються до відходу. Це дуже страшно. Вона так раділа народженню дочки, все тільки почало налагоджуватися”, – зазначив друг актриси.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...