facebook

У Криму три людини постраждали від нападу вовка

На півострові налічується близько 300 вовків.Їх популяція зростає і в степовій,і в гірській частинах Криму.


В анексованому Криму вовк напав на людей у Сімферопольському районі. Постраждали три людини, повідомляє ТАСС із посиланням на МНС РФ у суботу, 14 вересня.
“Сьогодні були зафіксовані випадки нападу хижака в районі села Привільне і села Перевальне Сімферопольського району. В результаті подій троє постраждалих були доставлені в Сімферопольську районну лікарню і в Сімферопольську міську лікарню швидкої допомоги”, – йдеться в повідомленні.
Стверджується, що вовк був знищений. Тварину передали на експертизу фахівцям із ветеринарії для взяття проб на можливе зараження сказом.
“Вовк, який напав на людей у Сімферопольському районі, застрелений єгерями буквально через годину-півтори після нападу на людей. Вони (єгері – ред.) його переслідували”, – повідомив співрозмовник агентства.
Також зазначають, що за останні 25 років у Криму поголів’я вовків зросло в десятки разів. Зараз на півострові налічується близько 300 особин. Незважаючи на регулярний відстріл, популяція продовжує зростати, причому не тільки у степовій, але й у гірській частині Криму.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...