facebook

Який жіночий манікюр найбільше подобається чоловікам

Сьогодні практично кожна дівчина хоча б раз на місяць відвідує салон або приватного майстра і робить собі манікюр. Адже красиві, доглянуті нігті, безумовно, впливають на загальне враження про людину.

І якщо з жіночими смаками у виборі манікюру все зрозуміло − вони дуже і дуже різноманітні, то як бути з чоловіками? Який манікюр у дівчат чоловіки вважають найбільш привабливим? − пише Gazeta.ua.

Жіночий манікюр, який чоловіки просто обожнюють

Що вже приховувати, манікюр дівчата, жінки роблять не тільки для себе, але і для чоловіків, у тому числі. Адже кожній хочеться мати щось особливе, чим можна привернути увагу чоловічої статі. І красиві нігтики − це додатковий привід зачепити якогось красеня, завести цікаві знайомства з чоловіками. Так що, дівчатка, якщо ви все ще в пошуку свого принца або ж готуєтеся до першого побачення, ось вам кілька ідей манікюру, які точно сподобаються вашому обранцеві:

1. Нюдовий. Принцип такого манікюру у використанні максимально природних, тілесних кольорів. Акуратно пофарбовані нігті створюють враження натуральності. А це саме те, що цінують чоловіки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2. Французький манікюр або френч. Такий манікюр подобається чоловікам, завдяки своїй жіночності, лаконічності і універсальності. До того ж, такий варіант підійде, як манікюр з нагоди урочистої події (весілля, День народження, корпоратив) або для повсякденного варіанту.

3. Якщо хочеться привернути увагу чоловіка при першій зустрічі, відмінним варіантом, мабуть, буде білий манікюр. Покриття може бути однотонним або з додаванням срібла, глянцевим або матовим. У будь−якому випадку, такі нігті надовго залишаться в пам’яті у чоловіка, якого ви хочете зачарувати.

4. Ніжно−рожевий манікюр. Такий варіант відмінно підходить під діловий стиль одягу. Не секрет, що багатьом чоловікам подобаються дівчата в строгих костюмах або сукнях і манікюр в даному випадку є певною перчинкою, особливо в фантазії чоловіка.

5. Червоний манікюр. Червоний − колір пристрасті. І, безсумнівно, такий колір манікюру розпалить справжній вогонь в твоєму обранцеві. Хочеш спокусити? Колір манікюру червоний… Але, не варто занадто часто фарбувати нігті в такий колір, адже така яскравість дуже швидко може просто набриднути.

Звичайно, дизайн нігтів − це політ для творчості кожної дівчини. Але, якщо твоя мета − це здобути чоловіка, який тобі сподобався, вибирай саме один з поданих варіантів манікюру… і тоді він точно буде в твоїх руках!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...