facebook

Змагання на найкращий розвідувальний взвод ЗСУ підтвердили, що українські військові здатні виконати всі завдання за призначенням

Робота, яка зазвичай прихована та непомітна для суспільства. Так можна сказати про тих, хто працює розвідниками у Збройних Силах України. Та саме від роботи цих людей залежить ефективність та дієвість будь-якої військової операції, а навіть – життя усіх військовослужбовців чи населення загалом.

Для ефективної боротьби з російським агресором воєнна розвідка є дуже важливою та ефективною. Для цього потрібно мати добрі знання, підготовку, а також – неоціненний досвід. На передодні Дня воєнної розвідки України, який відзначили 7 вересня, на Львівщині завершили змагання на найкращий розвідувальний взвод ЗСУ. За підсумками 9 етапів змагань, перемогу здобула команда Сухопутних військ ЗСУ. Начальник штабу Сухопутних військ з розвідки полковник Андрій Мельник зазначив, що такі змагання дають змогу особовому складу перевірити рівень своєї навченості, психологічну здатність долати складні умови обстановки, подивитись, як працюють колеги. Крім того, каже, змагання підтвердили, що українські розвідники здатні виконати всі завдання  за призначенням. Вони є витривалими, добре володіють зброєю та націлені на виконання поставленої перед ними мети.

Будь-які змагання, навчання чи додаткова підготовка українських військовослужбовців є цінною та важливою для них. Здобуваючи новий досвід, кожен із тих, хто захищає терени нашої країни, стає ще більш впевненим, сильнішим та жорстокішим у боротьбі з ворогом. Для якіснішої роботи розвідники отримують необхідну техніку, електронні засоби протидії, які ще більше допомагають боротися з російським агресором. Завдяки цьому у нашої сторони є всі причини припускати, що ми випереджаємо противника.

Олена Савчук для Ukraine live

За матеріалами:

armyinform.com.ua/2019/09/stalo-vidomo-hto-najkrashhyj-rozvidnyk-u-zsu/?fbclid=IwAR3zCbV4ZLk5OpBB7GdBsrnuFqlmUcLL_fcMS3O03TbIxebgZm87Igi7ayY

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...