facebook

ПАТРУЛЬНА ЩО ЇЗДИЛА НЕТВЕРЕЗА ЗА КЕРМОМ, ВІДКРИЛА СТРІЛЯНИНУ В РЕСТОРАНІ КИЄВА (ВІДЕО)

Полісвумен з власного пістолета стріляла по бляшаним банкам. Патрульна поліцейська, яку ще нещодавно викрили у водінні в нетверезому стані, стріляла з пістолета по бляшаних банках в одному зі столичних ресторанів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Київ Оперативний.

pol

«Хто не звільнив Анжелку після п’янки за кермом. Тепер, пожинайте плоди: цього разу мадам вирішила влаштувати тир в ресторані «Русь» і постріляти по пивних банках зі свого кишенькового пістолета незрозумілої марки (клас зброї встановить слідство).

Звичайно ж, вміст цих жерстяних банок довелося влити в себе (хто ж на тверезу голову такі «подвиги» здійснює). Як ця дама потрапила в поліцію і чому досі не звільнена — загадка.

Такі, як вона, дискредитують і «кидають тінь» на всю патрульну поліцію», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, рано вранці 14 серпня патруль Києва в районі вул. Героїв Дніпра на Оболоні зупинив автомобіль. Після з’ясування особи водія виявилося, що дівчина з явними ознаками алкогольного сп’яніння є чинним співробітником Патрульної поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначається також, що водійка відмовилася проходити тест на стан алкогольного сп’яніння. При чому, судячи з фото, в автомобі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...