facebook

У Києві мати знімала порно з малюком: суд прийняв несподіване рішення

Мешканка Вінницької області, яка у Києві знімала порно з 4-річним сином, отримала умовний термін.

Таке рішення прийняв суддя Козятинського міськрайонного суду Вінницької області. Жінку визнали винною у виробництві і збуту порнографічної продукції і засудили на п’ять років позбавлення волі, однак звільнили від покарання з випробувальним терміном на три роки. Про це йдеться уРеєстрі судових рішень.

Як стало відомо, протягом останніх двох років 26-річна жінка, використовуючи свого сина (якому тоді було 2 роки), створювала відео порнографічного характеру і продавала його на спеціалізованих закритих форумах (щоб подивитися відео по темі, доскрольте до кінця).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.


Вартість одного такого ролика становила від 1,5 до 3 тисяч гривень.

Як зізналася сама вінничанка, таких фото і відео вона продала близько 20-30.

“На її комп’ютері правоохоронці виявили велику кількість фото- і відеоматеріалів порнографічного характеру з її участю. Серед них – файли з малолітнім хлопчиком”, – повідомили в Національній поліції України.

Жінці загрожувало до 10 років позбавлення волі. Їй інкримінували злочини, передбачені ч. 2 ст.156 (розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 153 (сексуальне насильство) і ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...