facebook

Кравчук назвав дві головні помилки Порошенка(відео)

Кравчук відкрив таємницю Порошенка і назвав дві головні помилки.

Перший президент України Леонід Кравчук щедро розкритикував роботу п’ятого глави держави Петра Порошенка, вказавши на головні помилки та недоліки. Такими Кравчук назвав бажання стати багатою людиною і неймовірний кар’єризм, пише “112 Україна”

“У нього два великих недоліка, я думаю, вони і сьогодні діють. Це його всеохоплююче бажання стати багатою людиною. Він тут не зупиниться ні перед чим. Він бізнесмен. Він творив не управління державою, а бізнес-імперію, якою управляли його соратники. І друге – це кар’єризм неймовірний. Просто неймовірний”, – сказав Кравчук.

Продовжуючи критику Порошенка, перший президент України також зазначив, що, не зважаючи на допомогу та поради попередників, Петро Порошенко не часто їх слухав та дослухався.

“Він нікого не хотів слухати. Нікого. Я звертався до нього нечасто, але двічі звертався з якимись пропозиціями і зрозумів, що краще не звертатися”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Колишній президент Петро Порошенко в даний момент проходить обвинуваченим у кількох кримінальних справах на Україні. Його підозрюють у державній зраді, зловживанні службовим становищем, легалізації злочинних доходів, несплату податків, спробі узурпації судової влади, також стосовно нього розслідують справу про незаконне призначення кабінету міністрів України у 2016 році при відсутності коаліції в Раді.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...