facebook

“Коли я чую музику”: Однією світлиною Меладзе розставив крапки над “і” у чутках про розлучення з Брежнєвою

Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії дуже активно веде свій Instagram.

Нещодавно вона видалила усі світлини з Меладзе, і це спричинило появу нової хвилі чуток про розлучення

зіркового подружжя. І от чоловік знаменитості вперше за довгий час поділився зворушливою світлиною з дружиною у своєму акаунті. Артисти ніжно обіймалися на камеру, і шанувальники щасливі, що Костянтин так остаточно розвіяв всі чутки про їхнє з Вірою розлучення. “Коли я чую музику…”, – трепетно підписав світлину Меладзе.

Фолловери залишилися в захваті: “маленька жінка в руках сильного чоловіка….це щастя!!!”, “Скільки ніжності і турботи в одному фото!!!”, “Він її обожнює А Віра любить..і буде вдячна довго довго”, “найулюбленіша пара шоу-бізнесу”, “Щастя вашій родині”, “Яка гарна пара”, “Яке прекрасне фото…Мужній, сильний і красивий чоловік та ніжна, витончена жінка….

Нагадаємо, нещодавно Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільною світлиною з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

View this post on Instagram

Когда я слышу музыку…❤

A post shared by MeladzеMusic (@meladzemusic) on

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...