facebook

Вже з 5 вересня! Зеленський виступив із потужною заявою.

Не так давно виповнилося 100 днів з того, як Володимир Зеленський перебуває на посаді президента України. Традиційну для цієї дати прес-конференцію президент не організовував, зате дав інтерв’ю акторові Станіславу Боклану.

“Я якось пожартував, що восени врожаю не буде тому, що навесні не було посадки. Коли всі прокинуться і зрозуміють, що ті, хто заслужив це отримали по повній?”, – запитав Боклан.

Президент висловив упевненість в тому, що чекати обіцяних “посадок” довго не доведеться.

“Антикорупційний суд, якого не було, почне працювати 5 вересня вперше в Україні. Там пройшов конкурс, мені здається, що скоро там з’являться чесні судді. Це було дуже важливе питання. Далі: у нас з’явився новий генеральний прокурор.

Це дуже важлива людина. Я думаю, що восени, коли у нас з’являться і Антикорупційний суд, і генеральний прокурор, все почнеться. Все почнеться “, – сказав Володимир Зеленський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На питання, чи буде «аукціон кримінальних справ», Зеленський, посміхаючись, відповів: «Можливо».

«Аукціон кримінальних справ? Подивимося, скільки грошей буде не вистачати державі», — сказав він.

При цьому Зеленський підкреслив, що є такі кримінальні справи, які продавати не можна. «Я думаю, що є кримінальні справи, є такі люди … Батьківщину продавати не можна.

Тому деякі справи ні в якому разі не можна продавати. І під заставу деяким людям не можна виходити», — підкреслив при цьому президент.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...