facebook

ПАМ’ЯТКА КУРЦЯ: ЯК ОЧИСТИТИ ОРГАНІЗМ ВІД НІКОТИНУ

Більшість курців хоча б раз у житті намагалися кинути згубну звичку. Проте, просто відмовитися від цигарок недостатньо – організм потребує очищення навіть тоді, коли вже не піддається впливу нікотину.

куріння

Якщо ви збираєтеся кинути палити, або вже відмовилися щодня витрачати гроші та ресурси організму на нікотинову залежність, варто вживати продукти, які допоможуть з часом повністю очистити організм від шкідливих речовин.

1. Брокколі: в ній міститься високий рівень вітаміну В5 і С, вітаміни групи В, які відповідають за регуляцію багатьох важливих процесів в тілі. Вживання броколі дозволяє підтримувати обмін речовин на нормальному рівні, а також захищає легені від впливу токсинів

2. Апельсини: джерело вітаміну С допомагає знизити стрес і дратівливість, що тривожать всіх курців після спроби кинути палити.

3. Шпинат: фолієва кислота в шпинаті дозволить повернутися до нормального сну, який часто порушується у курців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

4. Імбир: його варто вживати в сирому вигляді. Імбир допоможе не переключатися на їжу, щоб замінити цигарки, що часто є проблемою для тих, хто кидає палити, і як наслідок – викликає появу зайвої ваги.

5. Журавлина: виводить нікотин з крові, підвищує рівень цукру в організмі.

6.Лимон: підтримує імунну систему на належному рівні, захищає від закупорювання пор.

7. Морква: посилює природний захист організму, допомагає вмикнути всі захисні функції, закладені природою.

8. Гранати: прискорюють вироблення еритроцитів в організмі та нормальну циркуляцію крові.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...