facebook

“Не намагався порішати”: Притула вперше прокоментував дтп, яку влаштувала його теща

Український шоумен і телеведучий Сергій Притула дав перший коментар щодо ДТП з його тещею Лілією Сопельник.

У Facebook він написав, що ні він особисто, ні його дружина не чинили спроби “вирішити” питання з суддями або прокурорами.

“Особисто я, як чоловік своєї дружини, звичайно ж, запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестю і тещі, що моя сім’я готова посильно приєднатися до покриття витрат на лікування і реабілітацію постраждалої сім’ї, в разі, якщо ця сім’я буде готова прийняти подібну допомогу. На що я особисто сподіваюся“, – зазначив він.

Притула підкреслив, що вважає за потрібне донести громадськості та журналістам, що правопорушення вчинила конкретна особа з конкретним прізвищем і ім’ям. І Притула не хоче, щоб винних шукали серед людей, які ніяким чином не причетні до інциденту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я не сидів за кермом цього авто і не готовий коментувати ситуацію, оскільки не був свідком події. Мені шкода, що так сталося. Я не знаю, чим можу особисто допомогти родині постраждалих, крім вищезазначених ініціатив”, – акцентував він.

Притула додав, що суд розставить всі крапки над “і”. Нагадаємо, що жінка, яка в Києві збила дитину на позашляховику, виявилася тещею Притули і Хомутинника.

Також ми писали, що тещу Притули відправили під нічний домашній арешт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...