facebook

“Не шукайте винних серед непричетних”: Притула прокоментував ДТП за участю його тещі

Шоумен Сергій Притула прокоментував ДТП, в яке потрапила його теща в Києві 22 серпня, коли збила матір з 9-річною дитиною.

Про це шоумен написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

“І я особисто, і моя сім’я максимально щиро співчуваємо родині, котра постраждала внаслідок недолугого керування автомобілем мамою моєї дружини. Ні я особисто, ні моя дружина не чинили спроби “порішати” питання з суддями чи прокурорами. Особисто я, як чоловік своєї дружини, звісно ж, запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестю і тещі, що моя сім’я готова посильно долучитися до покриття витрат на лікування і реабілітацію постраждалої родини, в разі, якщо ця родина буде готова прийняти подібну допомогу. На що я особисто сподіваюсь. Позаяк здоров’я дитини та мами – це основний пріоритет у цій ситуації”, – написав Притула.

Він зазначив, що хоче донести і до журналістської спільноти, і до громадськості, загалом, що правопорушення вчинила конкретна особа з конкретним прізвищем та ім’ям.

Притула зазначив, що буде вдячний, якщо громадськість та журналісти не будуть шукати винних у скоєному серед людей, які жодним чином не причетні до інциденту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він сказав, що за кермом цього авто не сидів, свідком події також не був,а, отже, ситуацію коментувати не готовий.

” Мені прикро, що так трапилось. Я не знаю, чим можу, особисто, зарадити родині постраждалих, окрім вище згаданих ініціатив. Прохання до журналістів не “штурмувати” дзвінками. Для вас цей інцидент – це буденність, а для двох родин – трагедія. Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над “і”, – додав Притула.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...