facebook

Очманієти,дізнавшись, до чого призводить вживання фініків

Очманієте, дізнавшись, до чого призводить вживання фініків! Корисно замінювати м’ясо фініками, з’їдаючи їх не менше десяти штук в день.

Багато з нас часто відмовляються від надмірно солодких фруктів, посилаючись на те, що солодкий продукт дуже калорійний сам по собі і в результаті призводить до повноти. Це абсолютно не відноситься до плодів, про які ми з вами сьогодні поговоримо – фініки.

Отже, що такого міститься в фініках і як вони можуть сприяти схудненню?

Фініки мають дуже солодкий смак, після п’яти з’їдених плодів вже не хочеться більше їсти, настає тільки спрага. Так і є, в фініках міститься фруктоза і глюкоза, а так же рибофлавін, ніацин, вітаміни В6, В1, В12, вітамін А і С. Окрім цього, цілий набір солей та мікроелементів: цинк, магній, фосфор, мідь, залізо, натрій, марганець, бор, кобальт, селен, сірка, кадмій і алюміній.

Селен, що міститься в плодах фініків, сприяє зміцненню волосся, при цьому волосся не просто стає густим, воно набуває шовкового відблиску.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Завдяки такому набору корисних речовин, фініки цілком можуть замінити повноцінний обід, вечерю. У мусульманських країнах плодам фініків приписують чудодійні і лікувальні властивості. Цілий місяць можна прожити на фініках і воді, при цьому стан організму тільки покращиться.

Корисно замінювати м’ясо фініками, з’їдаючи їх не менше десяти штук в день.  Зайві кіло будуть поступово сходити.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...