facebook

В Одеській області місто залишилося без води через борги

Адміністрація КП Кодимакомунсервіс звернулася до споживачів-боржників з проханням негайно погасити борги.

Одеська обласна енергопостачальна компанія знеструмила водонасосну станцію, залишивши без водопостачання районний центр Кодима. Про це напередодні повідомило видання Трасса Е-95.

Причиною відключення стали борги КП Кодимакомунсервіс перед обленерго за спожиту електроенергію. У свою чергу, адміністрація КП в накопичених боргах звинувачує споживачів. Станом на 31 липня заборгованість підприємства становила понад 170 тисяч гривень. На сьогоднішній день цю суму вдалося частково погасити, проте все одно вона перевищує 100 тисяч гривень.

Адміністрація комунального підприємства звернулася до споживачів-боржників з проханням негайно погасити борги, інакше буде подано позовну заяву до суду. Також на засіданні сесії міської ради розглянуть питання про надання фінансової підтримки КП.

Жителі комунальних будинків нарікають на те, що каналізація вже забита. А в одному з колодязів, який розташований між двома п’ятиповерховими будинками, води вже немає.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“На вулиці спека, а квартири і більшість жителів приватних будинків залишилися без води, що може призвести до виникнення кишкових захворювань”, – обурюються мешканці райцентру.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...