facebook

Без батька залишилося двоє маленьких дітей: з’явилися подробиці фатальної ДТП

Мати двох маленьких дітей Ніна Бондар (Бойко) – єдина з тих, хто вижив у легковому авто, яке зіткнулося з автобусом біля селища Чорнобай 18 серпня. Наразі жінка перебуває у важкому стані в одній із обласних лікарень.

Того фатального дня Ніна з чоловіком Дмитром збиралися до Черкас. За словами брата жінки Максима, подружжя вирішило їхати попуткою.

“Під’їхав синій “Lanos”, за кермом якого був Денис Томенко. Я знав його. Це порядний хлопець, досвідчений водій. Я допоміг сестрі з Дімою сісти в авто, а саму було неспокійно на душі… Через деякий час я дізнався, що мої рідні потрапили в ДТП”, – розповів у коментарі журналістам Максим.

Аварія трапилася за декілька кілометрів від Чорнобаю. За попередньою інформацією, водій “Lanos” не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автобусом сполученням Черкаси – Миргород. Внаслідок зіткнення автобус через протилежну слугу злетів у кювет, а легковик відкинуло у бік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У результаті водій і двоє пасажирів “Lanos” загинули на місці. 30-річна Ніна Бондар, а також четверо пасажирок автобуса отримали травми та були терміново госпіталізовані до лікарні.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за цим фактом. Розпочали його за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Зазначимо, що наразі в пресслужбі обласної поліції не називають попередньої причини ДТП, пославшись на необхідність проведення усіх експертиз.

Разом з тим, “Черкаський край”, посилаючись на розповіді очевидців, повідомляє: причиною ДТП, ймовірно, стала курява на дорозі. Ту здійняли багатотонні фури, які рухались дорогою перед трагічною подією. Саме на момент зниженої видимості водій Ланоса взявся виконувати маневр обгону й опинився на смузі зустрічного руху, де й сталося зіткнення з автобусом.

На сьогодні лікарі роблять усе можливе, аби поставити Ніну Бондар на ноги. За словами Максима, сестра не знає, що її чоловік загинув.

“Сьогодні Ніна прийшла до тями. Вона весь час запитує про чоловіка”, – сказав він.

Дмитра Бондаря поховал, 20 серпня. У подружжя залишилися дві доньки: Богдана і Марія. Їм всього 3 та 5 років.

Для бажаючих допомогти родині – номер картки ПриватБанку: 5168 7426 0815 9731 (Максим Бойко).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...