facebook

Журнал Forbes порекомендував відвідати замість Парижа українське місто

Серед переваг української столиці як туристичного міста авторка публікації виділила невеликий потік мандрівників, смачну кухню та відкритий доступ до всіх визначних пам’яток.

Мандрівникам, які хочуть відвідати історичне європейське місто без метушливих потоків туристів, варто віддати перевагу Києву над Парижем.

Таку пораду дала читачам авторитетного видання Forbes журналістка Рана Гуд у своїй статті.

Серед переваг української столиці як туристичного міста авторка публікації виділила невеликий потік мандрівників, смачну кухню та відкритий доступ до всіх визначних пам’яток.

«Коли ми замислюємося про поїздку до якогось історичного європейського міста, то відразу ж згадуємо Рим, Париж, Прагу чи Відень. Однак, якщо ви хочете відвідати місто з чудовою архітектурою, церквами, галасливими ринками і чарівними вуличками зі значно меншим потоком туристів, ви повинні розглянути Київ – барвисту столицю України», – пише вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Гуд також додала, що торік найбільше українське місто відвідало 1,6 мільйона осіб, а в Париж навідалися 83 мільйони.

Завдяки низькому потоку туристів можна легко дістатися до цікавих місць, зауважує журналістка. У числі найбільш цікавих місць вона згадала Києво-Печерську лавру з її соборами і печерами, Михайлівський Золотоверхий монастир, Володимирський собор, Золоті ворота, Національний оперний театр та інші.

Вона також зазначила, що повечеряти в українській столиці можна смачно і за прийнятними цінами. Журналістка радить обов’язково спробувати український борщ, а також голубці і грузинські хінкалі. На десерт Гуд радить торт «Наполеон» із ваніллю і малиновим соусом. Вона пише, що торт був настільки смачний, коли вона його коштувала, що й досі згадує про нього. Навіть через три місяці після поїздки до Києва.

У матеріалі також згадується про близькість Києва до Чорнобиля і можливість здійснити екскурсію в зону відчуження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...