facebook

На святкування іудейського нового року в Умань прикордонники очікують близько 30 тисяч паломників

Аеропорт «Київ» (Жуляни) запланував 73 рейси з Ізраїлю та Польщі.
630_400_1411474968-2591

На святкування іудейського Нового року (Рош Ха-Шана) в Україну очікується прибуття близько 30 тисяч паломників з багатьох країн світу. Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

«Наразі особовий склад продовжує готуватися до масового пропуску через кордон паломників, а також відпрацьовуються інші питання для забезпечення належного оформлення», – сказано у повідомленні.

В даний час фахівцями експертно-криміналістичного центру прикордонної служби України вже проведено низку занять з питань особливостей перевірки документів громадян Ізраїлю та виявлення серед них підроблених.

Окрім того, міжнардный аеропорт «Київ» (Жуляни) запланував 73 рейси з Ізраїлю та Польщі для прибуття понад 13 тисяч паломників до Умані.

Напередодні єврейського нового року Рош Ха-Шана, який відзначається 2-4 жовтня 2016 року, починається традиційне паломництво в Україну прихильників однієї з гілок іудаїзму – хасидів.

Також відзначається, що всі служби аеропорту в дні «Хасидської програми» працюють у посиленому режимі – залучаються додаткові наряди міліції, національної гвардії України, фахівці авіаційної безпеки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...