facebook

У польовій капличці у зоні АТО сухий дуб вкрився молодими пагонами та огорнув ними ікону. ФОТО

У польовій капличці 14 бригади у зоні АТО сталося диво. Стовбур сухого дуба, використаний для побудови похідної каплички військової частини В 0259, вкрився молодими пагонами. Зелене листя огорнуло ікону Матері Божої, яка висіла на мертвому дереві.

 2__large

 

Про це повідомив начальник прес-центру 14 ОМБР ОК «Захід» лейтенант Владислав Якушев, інформують “Вікна” з посиланням на Волинські Новини.

«Будуючи похідну капличку, ми зрізали вершки мертвих дубків у посадці, та закріпили на них навіс, що прикриває похідну капличку. Будуючи, ми не зачіпали живі дерева, а скористались лише сухими. І ось, мертве дерево зазеленіло, причому пустило гілочки саме навколо ікони Божої Матері. Інші сухі дерева навколо каплички залишились мертвими. Я думаю, що це знак, ми тут, в АТО, стоїмо за праве діло і Матір Божа прикриває нас своїм покровом. На передовій, коли є постійна загроза життю, люди часто звертаються до бога. Тим, хто вірить, чудеса не потрібні, і це, напевно, знак, для тих, хто ще не розуміє велич Господа у повній мірі», — сказав душпастир, мобілізований священик, майор Микола Гінайло.

Позиції військової частини знаходяться на підступах до Маріуполя, та постійно знаходиться під обстрілом незаконних військових формувань.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...