facebook

Шатунов більше ніколи не заспіває “Седую ночь”: що сталося із легендою “Ласкового мая”

Юрій Шатунов вирішив більше не співати репертуар групи

Відомий російський співак Юрій Шатунов, прийняв рішення залишити назавжди гурт “Ласковый май”, який мав шалену популярність серед молоді 80-х- 90-х. Як відомо, артист має серйозні проблеми зі здоровям та нещодавно переніс кілька операцій.

Рішення артиста також підтвердив глава і продюсер музичного колективу Андрій Разін.

“Відтепер Юрій Шатунов вирішив більше не співати репертуар групи. Тепер він буде виконувати тільки свої пісні. Від групи “Ласкавий травень” він відмовився”, – написав Разін у своєму офіційному акаунті в соціальній мережі “Instagram”.

За його словами, Шатунов публічно відмовився від виконання своїх старих хітів, таких як “Белые розы”, “Седая ночь”, “Розовый вечер” і багатьох інших. Співак на концертах тепер виконуватиме виключно свій новий репертуар. Відповідно, глядачі, купуючи квитки на концерти Шатунова, відтепер почують тільки нові пісні, написані ним.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як уточнив Разін, Шатунов заявив, що не збирається більше виконувати старі хіти, оскільки “він вже переріс і не хоче їх виконувати на своїх концертах”.

Нагадаємо, стало відомо, що відправило Юрія Шатунова на лікарняне ліжко. Артисту раптово стало зле перед концертом, його екстрено госпіталізували.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...