facebook

В Італії розігрують 209 мільйонів євро

Національна італійська лотерея “Супер Еналотто” продовжує притягувати бажаючих виграти приз з усього світу.

Тим часом, сервіс TheLotter відзначає небувалий ріст інтересу до тиражів знаменитої лотереї.

Виграшна комбінація за результатами тиражу напередодні складалася з чисел 10, 15, 42, 57, 68, 80 і зоряного номера 25. Для довідки, в попередньому тиражі випали такі щасливі номери: 13, 33, 40, 61, 78, 80 і зоряний номер 66.

До речі, відсутність переможців джекпоту не означає відсутність великих переможців. Так, за результатами розіграшу, який пройшов в Італії 8 серпня, щасливий гравець з Минтурно, що в провінції Понтінья, зумів вгадати п’ять з шести номерів, що випали. Виграш щасливця перевищив 20 тисяч євро. За даними національної лотереї, це вже четвертий за рахунком виграш в Супереналотто в провінції Понтінья.

Тим часом, джекпот італійської лотереї вже досяг 209 мільйонів. Це найбільший лотерейний джекпот за всю історію лотереї Італії та найбільший в світі джекпот на сьогоднішній день.
Нагадаємо, вам зовсім необов’язково мчати до Італії, щоб взяти участь у грі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що багато знаменитостей пробували грати в Супереналотто, але найбільше пощастило Мадонні. Повідомлялося, що співачка придбала 100 білетів SuperEnalotto під час свого світового турне 2012 року, і виграла приз другої категорії на суму € 120 000 (Мадонна пожертвувала свій виграш на будівництво школи в Малаві).

Грати в SuperEnalotto онлайн досить просто – зареєструйтеся на сайті і заповніть лотерейний білет. Вся процедура займе не більше п’яти хвилин, і незабаром після оплати білета ви побачите скановану копію вашого білета в вашому особистому кабінеті.

Відповідно до правил національної лотереї, білети купуються співробітниками локального офісу на території Італії і зберігаються в спеціалізованих сейфах до запитання.

Щоб зіграти в цю дивовижну лотерею і отримати шанс виграти джекпот знаменитої національної лотереї Італії, придбайте білети SuperEnalotto вже сьогодні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...