facebook

Кличко і далі розраховує залишатися мером

Портал “Знай” вирішив дізнатися у столичного мера Віталія Кличка, чи є у нього політичні амбіції і, яке досягнення у своїй кар’єрі він вважає найвагомішим.

59823_w_700

Відповідаючи на питання про найголовніше досягнення в кар’єрі політика, Кличко відповів, що нам вдалося в дуже складний період не втратити країну. “Я впевнений, що найголовніше політичне досягнення у мене ще попереду, і найголовніша мета, яку я переслідую – це європейська Україна, з європейськими стандартами, і я думаю, що найближчим часом ми зможемо це зробити, вже закладена основа і базис” , – зазначив столичний мер. Також Кличко повідомив, що поки в його планах немає і думок про те, щоб балотуватися в президенти, в разі, якщо дострокові президентські вибори будуть в найближчому майбутньому. “З партією “Удар” зараз все нормально, поки немає виборів – немає сенсу відповідати на це питання”, – зазначив мер.

Коли кореспондент порталу “Знай” запитав у Кличка про домовленості, досягнуті в свій час в Відні з олігархом Дмитром Фірташем, він задумався і зробив вигляд, що не зрозумів питання. “Про які домовленості ви говорите? З цього приводу вже все прокоментовано, мені додатково сказати про це нічого”, – відрізав В. Кличко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...