facebook

“Я вам не вірю!” Зеленський зганьбив голову поліції Житомирщини

Президент України Володимир Зеленський публічно присоромив начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслава Печененка за слабку боротьбу з незаконним видобутком бурштину.

Це сталося під час робочого візиту глави держави в Житомирську область в понеділок, 12 серпня.

Суперечка почалася з питання Зеленського до Печененка про те, що відбувається в Житомирській області. Він відповів президенту, що ведеться боротьба з незаконним видобутком бурштину.

“Яким чином? Вам приємно, що про поліцію кажуть, що ви всі теж у схемі? Як нам жити, українцям, з цим?” – обурився Зеленський.

Печененко погодився з ним і відповів, що це неприємно чути. Однак Зеленський відповів йому новими претензіями.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я вам не вірю, рекомендую покинути вашу посаду. Ви за чотири роки говорите, що припинили. Може, ви нормальна людина і в схемі не були, але ви нічого не можете зробити з піратами бурштину”, – сказав президент.

Крім того, Зеленський зажадав звільнити начальника СБУ в Житомирській області та інших посадових осіб місцевої поліції і прокуратури через бурштинові схеми. Чистки керівництва СБУ він анонсував також в Рівненській та Волинській облатсі. Вимогу змінити керівництво структури в цих областях він озвучив першому заступнику голови СБУ Івану Баканова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...