facebook

ПОЛІЦІЯ СПІЙМАЛА ПІДОЗРЮВАНОГО У ВБИВСТВІ ВІДОМОЇ УКРАЇНСЬКОЇ БІАТЛОНІСТКИ

Розслідування справи про вбивство української біатлоністки Олени Демиденко значно зрушилося з місця. Поліція Сумської області затримала підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину.

“Свого часу чоловік відбував покарання за скоєння вбивства та крадіжки. Тому був оголошений у міжнародний розшук по лінії Інтерполу. Через деякий час поліцейські з’ясували, що він дійсно перебуває на території іншої країни, де скоїв крадіжку та вже відбуває покарання. Працівники поліції підготували процесуальні документи на його екстрадицію”, – сказано в повідомленні прес-служби поліції Сумської області.

 vbyvtsya

У відомстві зазначили, що злочинця повернули в Україну на підставі міжнародних договорів і Мінської конвенції. Зараз чоловік перебуває у слідчому ізоляторі Глухівського відділу поліції. Йому оголосили про підозру у вчиненні вбивства.

“Найближчим часом кримінальне провадження з обвинувачуваним актом направлять до суду для ухвалення законного рішення. За скоєне чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення”, – заявили в поліції.

Нагадаємо, дворазова призерка чемпіонату світу з літнього біатлону Олена Демиденко була по-звірячому вбита у свій день народження три роки тому. Її тіло знайшли із множинними ранами.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...