facebook

Дзідзьо розповів про стосунки з мамою: Яще ніколи у неї вдома не був”

DZIDZIO зворушив мережу рідкісним фото з мамою.

І там таке миле фото, що аж посмішка на обличчі з’являється.

Такий брутальний на сцені, однак ще та дитина в душі – все це про DZIDZIO. Тому зрозуміло, чому його так легко розчулити.

Нещодавно артист поділився трепетним фото з мамою, яка приїхала до зіркового сина в гості.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Галина Янівна вже більше 20 років проживає в Португалії. Жінка поїхала на заробітки ще в 1997 році, залишивши малого Дзідзьо на дідуся й бабусю. Аби навчатися, хлопчина мусив сам добиратися з області до Львова. Тому з 13 років майбутня зірка зрозуміла, що таке доросле самостійне життя

“Я не розумів, як можна розрахувати гроші, щоб до Львова туди-назад з’їздити, ще й поїсти на щось треба. Два рази мені не вистачило грошей.

Тому якось тиждень сидів вдома — не було за що поїхати до Львова. У той час я зрозумів, що треба брати себе в руки. У всьому є плюси, бо тоді я став самостійним. Почав думати, що робити далі. В один момент став на ноги і сказав — до роботи”.

View this post on Instagram

Мама приїхала, не можу натішитись☺️

A post shared by DZIDZIO (@dzidzio) on

Незважаючи на такі труднощі, Дзідзьо обожнює свою маму. До речі, він ще жодного разу не був у неї в гостях у Порту.

“Я колись пообіцяв, що приїду до мами в гості. Я ще ніколи у неї вдома не був. Я їздив до Португалії — ми знімали там кліп “Я їду до мами”. Але ми знімали в іншій частині країни. Додому до неї я тоді так і не попав. А там у мами і город є, і собака Мілка, яка не любить всіх сусідів. У мене племінниця там Марта живе — вона цього року закінчує школу і вступає до університету. До речі, вона дуже гарно вчиться, була президентом школи”, — говорить Дзідзьо та розкриває невелику таємницю, що зовсім скоро таки збирається поїхати в гості до мами.

Та навіть хоче показати своїм фанатам через фото та відео, як вона живе. Що ж, будемо чекати!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...