facebook

Нова Зайцева переїхала дітей на “зебрі” у Херсоні: з’явилися фото бізнесвумен

З’ясувалося, хто збив 2-х підлітків на “зебрі” у Херсоні

У соцмережі виклали фото дружини бізнесмена, яка на “зебрі” ледь не вбила двох дітей. На думку очевидців, справу намагаються зам’яти. Про це пише Херсон Типовий.

За даними місцевого видання, за кермом авто, який збив дітей, перебувала Яна Шапошникова. Про неї відомо, що вона – дружина Олега Шапошникова, директора дверного бізнесу (заводу “Новий стиль” і магазину “Дверний двір”).

Їй 31 рік, вона має свою лінійку одягу, її сторінки в соцмережах зараз закриті – вона видаляла їх прямо на очах користувачів. Але люди встигли заскрініть фото з її сторінки і виклали в соцмережі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначимо, що двоє підлітків стояли на пішохідному переході в Херсоні і збиралися переходити дорогу, як раптом, на них вилетів позашляховик. Збитого хлопця жінка за кермом іномарки переїхала двічі.

Відомо, що 14-річна Варя і 15-річний Богдан йшли в бібліотеку, щоб здати книги. Водій маршрутки, яка пропускала дітей на пішохідному переході сказав:

«Пригальмував, щоб їх пропустити. І в цей момент – ну, це секунда справи – Volkswagen пролетів зліва. Я був праворуч. Гальмування я не чув в момент удару – вже після удару гальмування було ».

Зараз діти в лікарні з важкими травмами, проте життя пацієнтів нічого не загрожує:

«Перелом кісток тазу в обох дітей. Струс головного мозку і рубані рани на голові. У дівчини – тільки струс мозку. І удар легенів і грудної клітини ув обох », – розповів заступник головного лікаря Херсонської обласної дитячої лікарні Віктор Бурдовіцін.

Один з очевидців аварії зняв подію на пішохідному переході на відеореєстратор. Видно, як маршрутка пропускає підлітків, коли по правому ряду вилітає Volkswagen Touareg і зносить людей, розкидаючи по дорозі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...