facebook

На Закарпатті водій збив матір на скутері, яка була з однорічною донькою

У Закарпатській області, водій легковика виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся зі скутером під керуванням 22-річної жительки Копашнево, яка їхала разом зі своєю однорічною донькою. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Закарпатської області.

“…як з’ясувалося, близько 13:40 у селі Хустець відбулася ДТП за участі легковика ВАЗ-2106 та скутера. За попередньою інформацією, 25-річний водій автомобіля, місцевий мешканець, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення зі скутером під керуванням 22-річної жительки Копашнево, яка їхала разом зі своєю однорічною донькою”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у результаті аварії, жінка та дитина отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані до лікарні. Загрози їх життю немає.

“Водіїв освідчили. За висновком лікарів — обоє тверезі. У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди”, — зазначається в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також, за даним фактом у поліції розпочали слідство. Відомості про подію внесли до ЄРДР за кваліфікацією статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху з потерпілими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...