facebook

Хабар,щоб “не рухати” Кличка.Богдан заявив,що йому пропонували 20 млн.доларів.

Посадовець обіцяє передати інформацію правоохоронцям.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив про те, що йому пропонували гроші, аби “не рухати” голову КМДА, яким нині є Віталій Кличко.

Богдан не назвав прізвища особи, яка пропонувала йому хабар, проте наголосив, що представилася вона адвокатом.

Богдан шість разів просив Кличка відмовитись від “смотрящих” у Київраді.

“Декілька днів назад на мене виходив один з адвокатів, який представився адвокатом одного з таких “смотрящих”, який заважають пану Кличку ефективно управляти містом, і висловив таку пропозицію. Робота з місцевим бюджетом Київської міської ради і міської державної адміністрації дозволяє їм отримувати 40 мільйонів доларів на рік. Попросив все ж таки не рухати голову міської державної адміністрації і запропонував цей бюджет поділити навпіл”, – сказав Богдан на пресконференції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, до такої зустрічі він був не готовий, тому не зафіксував вказану пропозицію. Керівник Офісу президента пообіцяв передати вказану інформацію до правоохоронних органів.

Як повідомлялося раніше, голова ОП  Андрій Богдан звернувся до уряду з проханням подати необхідні документи для звільнення Віталія Кличка з посади керівника Київської міської державної адміністрації. Його заступник Руслан Рябошапка висловив сподівання, що це питання буде вирішене на найближчому засіданні Кабінету міністрів. При цьому Рябошапка закликав не політизувати це звільнення.

“Є норма закону, згідно з якою голова місцевої державної адміністрації призначається на термін повноважень президента України. Яка може бути політика у тому, що змінився президент і термін повноважень голови місцевої адміністрації закінчився?” – пояснив заступник голови ОП.

“Я здаватися не буду”: Кличко відповів на плани звільнити його з КМДА
суперечить європейській практиці місцевого самоврядування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...