facebook

Тунель кохання диво Рівненщини і світу.

Ця локація не має аналогів у Європі й входить у ТОП-100 чудес світу. Тунель Кохання – один з найтуристичніших куточків України. Читайте далі та дізнайтеся усе про диво Рівненщини: особливості місцевості та простий маршрут, як доїхати.

Тунель розташований у лісовому масиві, де пролягає колія залізної дороги. Це зелене диво не природного походження. Така чітка аркова форма утворилася внаслідок постійного руху потягу. В Оржеві є деревообробний завод й туди та звідти курсує потяг, який збиває гілки дерев та кущів на своєму шляху. Саме внаслідок цього сформувався такий зелений коридор.

Тунель Кохання розташований на Рівненщині. Точніше на відрізку залізничної колії від селища Клевань до селища Оржів.

Координати – 50°45’3″ пн. ш., 26°2’43” сх. д.

Звичайно, найзручніше та найшвидше їхати у Тунель Кохання машиною. Варто ввімкнути навігатор або ж із траси Рівне-Луцьк з’їхати на перехресті біля села Зоря. Там буде не важко знайти туристичну пам’ятку – при дорозі буде вказівник “Тунель Кохання”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проте це не єдиний спосіб потрапити у Тунель Кохання. Добратися можна різними шляхами. Можна їхати автобусом з Рівного. Там курсує маршрутка Ріне-Клевань. Також можна доїхати поїздом у напрямку Луцька.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...