facebook

На Житомирщині під час аварії вибухнув автомобіль: Є багато жертв

Сьогодні вранці, 25 липня, у Лугинському районі Житомирщини зіткнулися дві автівки, одна з них вибухнула, внаслідок чого четверо людей опинилися у реанімації.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області, аварія сталася близько 7.00 на 173 км автодороги “Київ – Ковель – Ягодин”, яка має міжнародне значення.

На місці події працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група Лугинського відділення поліції, рятувальники та медики.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel Vivaro, 64-річний житель Одещини врізався у автомобіль ВАЗ, обладнаний газобалонною установкою. Останнім керував 38-річний житель Олевського району Житомирської області, ВАЗ їхав попереду Opel Vivaro та у цей час повертав на автозаправку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Внаслідок зіткнення газобалонна установка, що знаходилась у багажнику ВАЗа, вибухнула та спричинила пожежу. У результаті ДТП травми та опіки отримали водій та пасажири автомобіля ВАЗ, жителі Овруцького району та жителька м. Коростеня. Усіх було доставлено до реанімаційного відділення Коростенської міської лікарні. Триває встановлення всіх причин та обставин події.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...