facebook

У моторошній ДТП в Чехії загинула закарпатка.

Як повідомляє сайт “Закарпаття онлайн”, загинула жінка з Тячівщини, 20-річний юнак з Виноградівщини – ледве живий.

Жахлива ДТП, у яку потрапили закарпатські заробітчани, трапилася 13 липня у районі Раковника (Чехія). За інформацією одного з місцевих видань, мікроавтобус з 5-ма пасажирами не надав перевагу пасажирському потягу на регульованому перехресті. Внаслідок зіткнення розбитий автомобіль відкинуло на обочину, поїзд зійшов з рейсів, а для допомоги постраждалим були залучені два вертольоти рятівників.

«У аварії постраждало вісім чоловік, один з яких загинув на місці. Жінка і чоловік отримали серйозні політравми і після необхідної інтенсивної терапії їх перевезли вертольоти повітряних рятувальних служб до Пльзеня та лікарні в Празі ”, – заявила для чеського видання iDNES.cz регіональна прес-секретарка рятувальної служби Петра Еффенбергова.

Аварія сталася після 15.00 на залізничному переїзді біля села Кауза, що перетинає дорогу другого класу з монорельсовою лінією № 162. Лінія з’єднує Раковник з Молотицею в Пльзеньському регіоні.

“Аварія сталася на незахищеному залізничному переїзді. У фургоні їхало п’ятеро людей, четверо дорослих і одна дитина. Водій отримав легкі травми, інші мали тяжкі та помірні травми. Одна жінка загинула, незважаючи на всі зусилля рятувальників», – сказала Міхаела Ріхтерова, представниця поліції Центральної Чехії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як стало відомо згодом, жінка, що померла, була родом з Тячівського району Закарпатської області.

Надважкі травми отримав і 20-річний юнак з Виноградівщини. Василя Шнайдера з села Фанчикова доправили до найближчої лікарні гелікоптером. Чеські лікарі зробили операцію на черепі, проте пошкоджені мізки, пошкоджені і внутрішні органи, таз, переламані руки й ноги.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...